Lokakuussa Maria Baric Company vierailee Vaasassa kansainvälisillä nukketeatterifestivaaleilla. 

MARIA BARIC COMPANY / SALAISUUKSIEN SATEENVARJO

Nukketeatterin ja varjoteatterin keinoin visualisoitu tarinallinen konsertti, joka johdattaa kuulijat musiikilliselle seikkailulle luonnon helmaan, erilaisten eläinten kotiseuduille. Helsinkiläisen Maria Baric Companyn uusi lämminhenkinen katsojia osallistava esitys juhlistaa samalla uuden Salaisuuksien sateenvarjo -lastenlaululevyn julkaisua. Konsertin jälkeen mahdollisuus ostaa uunituoret levyä nimmareilla.

45min

Visuaalinen suunnittelu, käsikirjoitus ja ohjaus Maria Baric, laulujen sävellys & sanat Maria Baric, usiikin sovitus Maria Baric Companyn muusikot, laulu & viulu: Maria Baric, kitara: Seppo Salmi, koskettimet Janna Maarala, nukeillanäyttelijä Nemanja Stojanovic, nuket Wiktor Wictorczyk / Klinika Lalek, valot Mirkka Saari, lavastus ja tuotanto: Maria Baric Company

MARIA BARIC COMPANY / SALAISUUKSIEN SATEENVARJO

Maria Baric Companys nya föreställning är berättelsebetonad konsert som visualiseras genom dockteater och skuggteater och tar med åhörarna på ett musikaliskt äventyr till glädje och upplevelser. Den varma föreställningen som engagerar åskådarna är samtidigt en fest för att barnsångsskivan Salaisuuksien sateenvarjo ges ut.

45 min. | på finska

MARIA BARIC COMPANY / SALAISUUKSIEN SATEENVARJO

The new show by Helsinki-based Maria Baric Company is a concert visualised through puppet theatre and shadow theatre, telling a story and taking listeners on a joyful and inspiring musical adventure. The warm-spirited participatory performance celebrates the release of the children’s song album “Salaisuuksien sateenvarjo” (Umbrella of Secrets).

 

 

45 min. | in Finnish