143452369659184

KOHTAAMISIA ITÄ-HELSINGISSÄ

Kohtaamisia hankkeemme on päättynyt.
Kiitos kaikille osallistujille ja yleisöille
saamistamme ihanista palautteista!

Hankkeen aikana kehitetty toiminta jatkuu nyt Kulttuurimyllyssä,
pysy kuulolla & tervetuloa mukaan!

Kohtaamisia voimauttavan taiteen äärellä oli Teatterimuseon ja Maria Baric Companyn yhteinen monivuotinen alueellinen kehityshanke.
Toimintaa rahoitti Helsingin kaupunki ja se oli yksi kaupungin valitsemista yhteisöllisistä Helsingin malli -taidehankkeista.
Hanke toteutetui kolmen vuoden ajan 2016 - 2018 Itä-Helsingissä erityisesti Mellunkylän ja Myllypuron lähiöalueilla.

MITÄ TEIMME
Yhteistyössä alueen eri toimijoiden ja asukkaiden kanssa järjestimme musiikillisen nukketeatterin, sirkuksen  ja tuliteatteritoiminnan kautta erilaisia työpajoja, taiteilijatapaamisia, esityksiä ja osallistavaa yhteisötaidetta. Tavoitteena oli luoda uusia yhteistyöverkostoja ja kehittää monialaisia toimintamahdollisuuksia yhdessä alueen muiden toimijoiden kanssa.

Hankkeen puitteissa järjestettiin vuosittain runsaasti monipuolista taide- ja kultuuuritoimintaa sekä alueen lapsiperheille, että nuorille, työikäisille aikuisille ja eläkeläisille.

MITÄ SEURAAVAKSI?
Kohtaamisia hanketoiminnan eri toteutusmuodot saivat osallistujilta ja yleisöiltä valtavasti positiivista palautetta sekä toiveita toiminnan jatkamiseksi. Tätä työtä jatketaankin jatkossa Maria Baric Companyn uudessa teatteri- ja kulttuuritilassa Kulttuurimyllyssä, jonne Kohtaamisia -hankkeen aikana luodut uudet toimintamallit vakiinnutetaan osaksi Kulttuurimyllyn vakituista tarjontaa ja alueellista kulttuuritoimintaa.