143452369659184
Screen Shot 2018-04-22 at 14.27.42.png
 
 

KULTTUURIKUPOLI

Kulttuurikupoli yhdistelee sirkusta, tanssia, teatteria, kuvataidetta, musiikkia ja tarinankerrontaa eri esityspaikoilla kiertävään kupolitelttaan, johon yleisö astuu yhdessä esiintyjien kanssa.

Esityskokonaisuus koostuu sirkustaiteilijoiden Sasu Peistolan, Jenni Lehtisen, syyrialaisen klovnin Mohammad Manlan, iranilaisen kuvataiteilijan Elham Rahmatin, muusikkojen Maria Baricin ja Teho Majamäen sekä madagaskarilaisen tanssijan Njara Rasolon pienoisnumeroista.

Tuotanto: Agit Cirk, Maria Baric Company & Stoa

Kulttuurikupoli –teoksen ensimmäinen esityskiertue  toteutettiin Itä-Helsingissä kesäkuussa Stoan tilaamana tuotantona. Ensi iltansa Kulttuurikupoli sai 3.6.2018.  Jatkossa esitys on tilattavissa vierailulle eri tapahtumiin, festivaaleille tai kulttuuritalojen ohjelmistoon. 

Tekniset vaatimukset:

KomsioDome voidaan pystyttää sekä sisätiloihin että ulos. Tilaa se tarvitsee vähintään 8 x 8 m, korkeutta 5 m, tasaisen pohjan (ei viettävä rinne, ei pelto) ja sähköä. Huom! KomsioDomessa ei ole tuoleja, vaan katsojat istuvat tyynyillä. Esitykset on suunnattu aikuisille/12+.