143452369659184
kultuurimylly1.jpg

KULTTUURIMYLLY 

olemme avanneet  Itä-Helsinkiin uuden teatteri- ja kulttuuritilan!

kulttuurimylly 2.jpg

Kulttuurimylly
Itä-Helsingin uusin esittävän taiteen näyttämötila ja kulttuurikeskus Kulttuurimylly sijaitsee Myllypurossa ja toimii saman katon alla Liikuntamyllyn kanssa.

Näyttämösali Feeniks
Kulttuurimyllyn näyttämösali Feeniks on n. 120 paikkainen black box -teatterisali. Samassa tilakokonaisuudessa sijaitsee myös Kulttuurimyllyn kodikas lämpiötila, jossa toimii esitysten ja tapahtumien yhteydessä herkullinen kulttuurikahvila Cafe Kulttuurimylly sekä kompakti galleriatila. Parhaillaan Kulttuurimyllyn valokuvagalleriassa on esillä näyttelykuvia Maria Baric Companyn tuliteatterituotannoista Toiveiden taivas sekä Ave Fenix.

Näyttämösali Pegasos
Kulttuurimyllyn näyttämösali Pegasos on monikäyttöinen, tarpeen mukaan muuntautuva n. 60 paikkainen black box näyttämötila, joka taipuu moneen, niin auditoriotilaksi kuin pieneksi esitys- ja näyttämötilaksi sekä tarvittaessa työpaja- tai kahviotilaksi.

Molempia saleja vuokrataan myös ulkopuoliseen esitys-, juhla- ja tapahtumakäyttöön.

Tiedustelut Kulttuurimyllyn tilavarauksista täältä!

Lisäksi Kulttuurimyllyssä sijaitsee Maria Baric Companyn uudet tuotantotilat, taiteilija-työhuoneet sekä varasto- ja harjoitustilat.

 Kulttuurimyllyn kevään tapahtumista ja aikatauluista tiedotamme tarkemmin facebook-sivujemme kautta.

Voimauttavan taiteen äärellä ry.n ja Maria Baric Companyn ylläpitämä Kuttuurimylly toimii Itä-Helsingissä uutena alueellisena taide-, kulttuuri- ja teatteritilana. Järjestämme mm. esityksiä, konsertteja, taidetyöpajoja ja tapahtumia sekä avointa toimintaa. Tarjonta on monimuotoista ja kaikenikäisille suunnattua. Tavoitteenamme on, että alueelle kehittyvä taide- ja kulttuuritoiminta muotoutuu yhteistyössä alueen asukkaiden kanssa. 

Valtakunnallinen toiminta

Omissa toimitiloissa järjestämämme toiminnan lisäksi kierrämme aktiivisesti esiintymässä ja toteuttamassa työpajoja, tapahtumia sekä koulutuksia myös muualla, niin pääkaupunkiseudulla kuin myös muilla paikkakunnilla ympäri Suomea. 

Toivotko meitä vierailulle paikkakunnallesi?