143452369659184
kultuurimylly1.jpg

KULTTUURIMYLLY 

Olemme avaamassa syksyllä 2018  Itä-Helsinkiin uuden teatteri- ja kulttuuritilan!

kulttuurimylly 2.jpg

Itä-Helsingin uusin esittävän taiteen näyttämötila Kulttuurimylly sijaitsee Myllypurossa ja toimii saman katon alla Liikuntamyllyn kanssa. Uuteen Kulttuurimyllyyn valmistuu n. 100 paikkainen black box -teatterisali sekä monikäyttöinen ja tarpeen mukaan muuntautuva juhlasali, joka taipuu niin auditoriotilaksi kuin pieneksi esitys- ja näyttämötilaksi sekä tarvittaessa työpaja- tai kahviotilaksi. Lisäksi Kulttuurimyllyssä tulee sijaitsemaan Maria Baric Companyn uudet tuotantotilat, taiteilija-työhuoneet sekä varasto- ja harjoitustilat.

Parhaillaan Kulttuurimyllyä remontoidaan ja valmistellaan toiminnan käynnistämistä varten. Avajaisia on tarkoitus päästä juhlimaan jo syyskaudella!  Kulttuurimyllyn avajaistapahtumaviikkojen aikatauluista tiedotamme tarkemmin facebook-sivujemme kautta.

Voimauttavan taiteen äärellä ry.n ja Maria Baric Companyn ylläpitämä Kuttuurimylly toimii Itä-Helsingissä uutena alueellisena taide-, kulttuuri- ja teatteritilana. Järjestämme mm. esityksiä, konsertteja, taidetyöpajoja ja tapahtumia sekä avointa toimintaa. Tarjonta on monimuotoista ja kaikenikäisille suunnattua. Tavoitteenamme on, että alueelle kehittyvä taide- ja kulttuuritoiminta muotoutuu yhteistyössä alueen asukkaiden kanssa. 

Valtakunnallinen toiminta

Omissa toimitiloissa järjestämämme toiminnan lisäksi kierrämme aktiivisesti esiintymässä ja toteuttamassa työpajoja, tapahtumia sekä koulutuksia myös muualla, niin pääkaupunkiseudulla kuin myös muilla paikkakunnilla ympäri Suomea. 

Toivotko meitä vierailulle paikkakunnallesi?