143452369659184

 SALAISUUKSIEN SATEENVARJO

 

Syksyn esitysajat:

Kenelle: Perheet
Aika: la 30.11. klo 13.00-14.15 ja klo 16.00-17.15 (sisältää väliajan)
Liput: 8 € / lapset, 12€ / aikuiset, perhelippu 32 € (2 aikuista ja 2 lasta), alle 1 v. ilmaiseksi

Salaisuuksien sateenvarjo on varjoteatterin ja nukketeatterin keinoin visualisoitu tarinallinen konsertti, joka lumoaa satumaisuudellaan ja mukaansatempaavalla otteellaan. Konsertti on samanaikaisesti sekä yleisöä osallistava esitys, että yhteinen musiikillinen peli ja leikki, jossa yleisö pääsee vaikuttamaan siihen, millaisia yllätyksiä ja musiikillisia seikkailuja salaisuuksien sateenvarjo tuo tullessaan yhteiseen konserttielämykseen. Lämmintä tunnelmaa, iloa ja hauskoja kohtaamisia tarjoilevan konsertin musiikki on Maria Baric Companyn samannimiseltä, paljon ihastusta herättäneeltä debyyttialbumilta.
MariaBaricCompany_Kuvaaja_Ossi_Kajas.jpg
Hieno, tunnelmallinen konsertti ja hieno on myös levy, jonka konsertin jälkeen ostin.
Sekä levyä että konserttia on varmasti hiottu huolella ja hartaudella. Hyvät muusikot, paljon soittimia, kaunis äänimaailma, Barićin satumainen ääni, ilmeikäs Nemanja Stojanovic ja ihanat teatterieläimet... Paljon enempää ei kyllä keksi pyytää. Lopun varjoteatteriesitys Lintuemo pesässään lauluun yhdistettynä oli lumoavan kaunis.
Maria Baric Company / Salaisuuksien sateenvarjo. Kuva: Ossi Kajas

OSALLISTAVA ESITYS - iloa ja yllätyksiä monessa eri kokoluokassa.

Salaisuuksien sateenvarjo konsertti-, työpaja- ja esityskokonaisuudesta on olemassa erikokoisia sovituksia moniin tarpeisiin. Esityksen / konsertin kesto toiveiden mukaisesti muokattavissa 25 - 60 min.

  • Isomman esiintyjäryhmän näyttävä konsertti- ja esityskokonaisuus soveltuu erinomaisesti isoille lavoille ja festivaaleille.

  • Pienemmän esiintyjäryhmän kompaktimpi sovitus mahtuu pienemmillekin lavoille ja soveltuu hyvin tilattavaksi vierailulle esim. päiväkoteihin ja kouluihin sekä erilaisiin juhliin ja koko perheen tapahtumiin.

  • Esityksen yhteyteen voi tilata myös työpajan joka johdattaa nukketeatterin, varjoteatterin ja /tai musiikin maailmaan.
    Yhden työpajan kesto 45min.

Visuaalinen suunnittelu, käsikirjoitus ja ohjaus Maria Baric, laulujen sävellys & sanat Maria Baric, musiikin sovitus Maria Baric Companyn muusikot, laulu & viulu:Maria Baric, kitara:Seppo Salmi,  kontrabasso Kari Hulkkonen, perkussiot Samuli "Teho" Majamäki, koskettimet Janna Maarala, saksofoni, tuuba Pentti Luomakangas , nukeillanäyttelijä Nemanja Stojanovic, nuket Wiktor Wictorczyk / Klinika Lalek, valot Mirkka Saari, lavastus ja tuotanto: Maria Baric Company

 

 SALAISUUKSIEN SATEENVARJO

Maria Baric Companys nya föreställning är berättelsebetonad konsert som visualiseras genom dockteater och skuggteater och tar med åhörarna på ett musikaliskt äventyr till glädje och upplevelser. Den varma föreställningen som engagerar åskådarna är samtidigt en fest för att barnsångsskivan Salaisuuksien sateenvarjo ges ut.

45 min. | på finska

 SALAISUUKSIEN SATEENVARJO

The new show by Helsinki-based Maria Baric Company is a vivid concert visualised through puppet theatre and shadow theatre, telling a story and taking listeners on a joyful and inspiring musical adventure. The warm-spirited participatory performance celebrates the release of the children’s song album “Salaisuuksien sateenvarjo” (Umbrella of Secrets).

45 min. | in Finnish